Brzim koracima na vrata nam je pokucao prosinac, pa smo tako započeli s pripremama za obilježavanje prigodnih dana u našem vrtiću. Prosinac je za mnogu djecu u našem vrtiću najradosniji mjesec u godini, posebice zato što aktivnosti počinju obilježavanjem blagdana svetog Nikole, zaštitnika djece i pomoraca.

Kako bi djecu dočekale spremne čizmice pune prigodnih poklona i slatkiša, u prostorijama vrtića smo održali radionicu s našim roditeljima koji su izrađivali čizmice za Sv. Nikolu kako bi djeci stavili pod prozor, a pritom se međusobno družili, razmijenjivali ideje i surađivali s odgojiteljicama.

Osim roditelja, djeca su uz pomoć odgojiteljica izrađivala brojne ukrase i čizimice kojima su ukrasile odgojne skupine kako bi Sv. Nikola pronašao put do Vrtića.

A za kraj, kako bi pokazao djeci da ih je cijelu godinu budno pazio i mislio na njih, Sv. Nikola je došao u posjet s punom vrećom poklona. Djeca su se jako razveselila dolasku Sv. Nikole te mu veselo ispričala kako su se lijepo ponašali jedni prema drugima. Djeca su za njega pripremila pjesme i recitacije, ali i mnogo pisama sa svojim željama.

Zahvaljujemo Udruzi pomoraca Vrsi koji su svojim dolaskom i prigodnim poklonima uljepšali dolazak Sv. Nikole. 😊🤗

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)